Η εταιρεία μας


Η ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ είναι ή φυσική συνέχεια της εταιρίας του ιδρυτή της, Ρουστάνη Γεώργιο όπου από το 1972 ασχολείται αποκλειστικά με την:

 • Πώληση νέων και μεταχειρισμένων επιβατικών αυτοκινήτων,
 • Πώληση νέων και μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων,
 • Πώληση νέων εταιρικών αυτοκινήτων,
 • Πώληση γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ,
 • Παροχή υπηρεσιών after sales,
 • Μηχανικών και ηλεκτρικών επισκευών,
 • Εργασίες φανοποιείου και βαφείου,
 • Τοποθέτηση και συντήρηση Υγραερίου (LPG) και Φυσικού Αερίου (CNG),
 • Εμπορία και τοποθέτηση ελαστικών,
 • Προετοιμασία και προέλεγχος ΚΤΕΟ,
 • Ασφαλιστικών υπηρεσιών,
 • Παροχής Οδικής Βοήθειας,
 • Παροχή επέκτασης εγγύησης,
 • Χρηματοδοτήσεις νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,
 • Υπηρεσίες Χρονομίσθωσης,

Η εταιρία μας έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Peugeot (1972-1985), Suzuki, Daihatsu, Simca-Talbot, Daewoo, KIA, Garelly, Berliet, Hanumac, Ford, Jonson, Chrysler Jeep (1991-2010), και μέχρι σήμερα με την Citroen (από 1985), την Skoda (από 2004) την Isuzu (από 2005) και την DS (από 2010).

Μπορείτε να μας βρείτε στις νέες ιδιόκτητες ολοκληρωμένες κάθετες εγκαταστάσεις μας 8.000 τ.μ. στο 4ο χλμ. Σερρών – Δράμας, όπου στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες μας, και θα σας εξυπηρετήσει κάποιος από τους 16 εξειδικευμένους συνεργάτες μας με πολυάριθμα χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου έχοντας όλες τις πιστοποιήσεις των εργοστασίων που αντιπροσωπεύουμε.

Οι εγκαταστάσεις και οι διαδικασίες μας πληρούν τις απαιτήσεις των εργοστασίων και υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους διασφάλισης ποιότητας παροχής υπηρεσιών ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα και την διαφάνεια των παροχών μας.

Φροντίζουμε πάντα για την άμεση τεχνική κατάρτιση των συνεργατών μας, την προμήθεια της τελευταίας γενιάς εξοπλισμού, εκμεταλλευόμενοι όλες τις δυνατότητες του εκσυγχρονισμού της τεχνολογίας των κατασκευαστών αυτοκινήτων που μας παρέχεται μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των μαρκών μας.

Σημαντικότερο όλων για εμάς τους ανθρώπους της ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ είναι η δική σας γνώμη και για αυτό συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις έρευνες ικανοποίησης πελατών που διενεργούνται συνεχόμενα από ανεξάρτητες αρχές για λογαριασμό των εργοστασίων που αντιπροσωπεύουμε από το 1998.

Είμαστε μια εταιρία πελατοκεντρική με αρχές που αποτυπώνονται στην πολιτική ποιότητας όπου όλοι οι συνεργάτες μας έχουμε ως οδηγό:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Όραμα της ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ είναι να καταστεί το όνομά της συνώνυμο ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην περιοχή των Σερρών.

Η ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, οι προδιαγραφές των οποίων ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών επιτυγχάνοντας υψηλή ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών της.

Η πολιτική ποιότητας της ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ συνίσταται στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών και στην καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας σε κάθε επαφή αυτών με την ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ.

Για την υλοποίηση του οράματος και της πολιτικής ποιότητας της ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της έχουν δεσμευτεί στα κάτωθι:

 1. οι ανάγκες και οι προσδοκίες των εσωτερικών και εξωτερικών πελατών αποτελούν το σημείο αναφοράς για τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης της ΡΟΥΣΤΑΝΗΣ ΑΒΕΕ.
 2. στην πλήρη τήρηση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.
 3. στην πλήρη τήρηση των προδιαγραφών του κατασκευαστή.
 4. στη διατήρηση και βελτίωση της διαφάνειας, συνέπειας και δέσμευσης επίτευξης των στόχων.
 5. Συλλογή και ανακύκλωση των αποβλήτων που προκύπτουν από την συντήρηση των οχημάτων
 6. Μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων και του θορύβου
 7. στην ενθάρρυνση όλου του προσωπικού για συμμετοχή και συνεισφορά στη συνεχή βελτίωση της εργασίας τους, στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και στην προστασία των περιουσιακών και πληροφοριακών στοιχείων της εταιρείας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ